Események / Élményfestések

Székesfehérvár

Válaszd ki, hogy melyik hónapban jönnél festeni! 

SZÉKESFEHÉRVÁR, TÁNCSICS MIHÁLY U. 5.

Előképzettség, rajztudás nem szükséges,

kezdőknek is ajánljuk!

Foglalj helyet időben!


 Kattints a hónapra!

MÁRCIUS

Élményfestések
márciusban

SZÉKESFEHÉRVÁRON. Időpontfoglalás egyéni, páros vagy családi festésre.

ÁPRILIS

Élményfestések
áprilisban

SZÉKESFEHÉRVÁRON. Időpontfoglalás egyéni, páros vagy családi festésre.

"Kreativitás. Minél jobban használod, annál több lesz belőle." -Maya Angelou

A 3 órás foglalkozások díja: 12.000 HUF/db (normál vászonra), a 2 órás foglalkozások összege 10.000 HUF/db (kisebb vászonra, leginkább 6-8 év körüli gyerekeknek).

  A nagyobb vászonra történő festés díja feláras!

  Az élményfestés alkalom árát az esemény előtt előre utalással vagy készpénz előre történő befizetésével tudsz kiegyenlíteni.

A festéseket és kurzusokat min. 5 fő jelentkezésével tartjuk meg, és legkésőbb 1 nappal az esemény előtt lehet végleges helyet foglalni előre utalással vagy készpénz előre történő befizetésével.

Az ár egy foglalkozást fedez, ennek hossza kb. 2-3 óra, ami alatt egy festményt festünk meg. 

Az ár tartalmazza a festést művészeti vezető segítségével, az eszközöket ( keretre feszített festővászon, festék, ecset, paletta, kötény...), egy saját készítésű festményt, italokat (kávé, limonádé, ásványvíz).


Az eseményeknél a képek alatt feltüntetésre kerül az adott foglalkozás díja, ideje.


Élményfestés kezdőknek is!

Érdekelnek a különböző kreatív, DIY projektek és a festés, de nem a legjobb a kézügyességed? Kreatív festő óráinkon kihozzuk belőled a szunnyadó művészt.

Célunk, hogy 3 kellemesen eltöltött óra után egy saját készítésű festménnyel és egy maradandó élménnyel térj haza! 

Az alkotás öröme, de akár a megfestett kép is kreatív ajándékul szolgálhat szeretteidnek, valamint saját magadnak. 

Hozd el a családtagodat, a barátaidat, a kollégáidat, okozz nekik meglepetést ezzel az élménnyel és szórakozzatok, kapcsolódjatok ki együtt, miközben megfestitek a remekműveteket. 

Mi segítünk neked ellesni a festés rejtelmeit: lépésről lépésre haladva alkotjuk meg a képet. 

A jó hangulat, limonádé, kávé és tea, kellemes zene, a kreatív kikapcsolódás a programok alatt garantált!

Minden eszközt mi biztosítunk!

vászon, ecset, festék, kötény...

Gyere el hozzánk, érezd jól magad, alkoss, lazíts és térj haza egy remekművel!


Az eseményre történő jelentkezés lemondása


Az esemény időpontja előtt 24 órával (1 nappal) jelezni kell a festegesstimivel@gmail.com e-mail címre küldött, egy "Lemondás" tárgyú levélben, hogy nem tudsz részt venni a festésen. Az e-mailben egyértelművé kell tenni, hogy ki mondja le az eseményt és melyik eseményről van szó. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon) történő lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Ha a Jelentkező a fentiek szerint jelezte, hogy nem tud részt venni az Eseményen, amelyre eredetileg a jegyét vásárolta, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét.

Ha Felhasználó az Esemény kezdéséig nem jelzi lemondási szándékát, úgy a befizetett összeg nem érvényesíthető másik festésre sem.

Ha Felhasználó az Esemény kezdőpontja előtt 24 órán belül jelzi lemondási szándékát, és előre fizetett, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program a következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét, ahol a befizetett összeg 80%-át tudjuk beszámítani!

Ha a Jelentkező előre nem fizetette ki a jegyet és az esemény kezdőpontja előtt 12 órával nem jelzi lemondási szándékát, a Felhasználó köteles a Festőest árát 5 napon belül banki átutalással kiegyenlíteni.

Amennyiben az esemény elmarad, a befizetett díj visszajár vagy az adott összegnek megfelelő eseményre vagy élményfestésre felhasználható ajándékutalványra beváltható.

Egyéb esetekben a befizetett összeg visszafizetésére nincs lehetőség!


Rólunk mondták

Rendkívül jól éreztem magam! Köszönöm szépen!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Szuper kedves, családias hangulat, segítőkész csapat, akik mindenki festményére úgy tekintenek, mint a legfontosabb műalkotásra!! Biztos, hogy visszatérek ide...

Kedves emberek, művészet, szabadság, és kreatívkodás. Csak ajánlani tudom.

Azt hiszem valami elkezdődött számomra, egy új fejezet, egy új hobbi. Nagyon élveztem a festést, és már készülök a következőre.

Ajánlom mindenkinek ezt a csodás helyet. Kellemes hangulat, jó zene, profi csapat, mindenkiből kihozzák a bennünk szunnyadó tehetséget.

Ha azt mondom, hogy minden héten mennék, ezzel mindent elmondtam?

Úgy látom csak ismételni tudnám az előttem szólókat... Ugyanis fantasztikus élmény ami után megmarad egy általunk készített festmény... Kellemes környezetben, kedves és profi csapat. Csak ajánlani tudom! Alig várom már a következőt!

Meglepetés volt es nagyon szerettem. A festés nagyon jó volt és könnyű. 


AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

.