Események / Élményfestések

Székesfehérvár

Egy élményfestés alkalom ára 10.000 Ft/fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kiegyenlíteni, vagy előre utalással.

Az ár egy foglalkozást fedez, ennek hossza 3 óra, ami alatt egy festményt festünk meg.

Vannak 2 órás foglalkozások is kisebb (azaz 30x40 cm-es) vászonra leginkább gyerekeknek, melynek ára 8.000 Ft/fő.

Az eseményeknél a képek alatt feltüntetésre kerül az adott foglalkozás díja, ideje.


Élményfestés kezdőknek is!

Érdekelnek a különböző kreatív, DIY projektek és a festés, de nem a legjobb a kézügyességed? Kreatív festő óráinkon kihozzuk belőled a szunnyadó művészt.

Célunk, hogy 3 kellemesen eltöltött óra után egy saját készítésű festménnyel és egy maradandó élménnyel térj haza! Az alkotás öröme, de akár a megfestett kép is kreatív ajándékul szolgálhat szeretteidnek, valamint saját magadnak. Hozd el a családtagodat, a barátaidat, a kollégáidat, okozz nekik meglepetést ezzel az élménnyel és szórakozzatok, kapcsolódjatok ki együtt, miközben megfestitek a remekműveteket. Mi segítünk neked ellesni a festés rejtelmeit: lépésről lépésre haladva alkotjuk meg a képet. A jó hangulat, a finom borok, kávék és teák, a kellemes zene, a kreatív kikapcsolódás a programok alatt garantált!

Minden eszközt mi biztosítunk!

vászon, ecset, festék, kötény...

Gyere el hozzánk, érezd jól magad, alkoss, lazíts és térj haza egy remekművel!


Rólunk mondták

Rendkívül jól éreztem magam! Köszönöm szépen!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Szuper kedves, családias hangulat, segítőkész csapat, akik mindenki festményére úgy tekintenek, mint a legfontosabb műalkotásra!! Biztos, hogy visszatérek ide...

Kedves emberek, művészet, szabadság, és kreatívkodás. Csak ajánlani tudom.

Azt hiszem valami elkezdődött számomra, egy új fejezet, egy új hobbi. Nagyon élveztem a festést, és már készülök a következőre.

Ajánlom mindenkinek ezt a csodás helyet. Kellemes hangulat, jó zene, profi csapat, mindenkiből kihozzák a bennünk szunnyadó tehetséget.

Ha azt mondom, hogy minden héten mennék, ezzel mindent elmondtam?

Úgy látom csak ismételni tudnám az előttem szólókat... Ugyanis fantasztikus élmény ami után megmarad egy általunk készített festmény... Kellemes környezetben, kedves és profi csapat. Csak ajánlani tudom! Alig várom már a következőt!

Meglepetés volt es nagyon szerettem. A festés nagyon jó volt és könnyű.