Hogyan működik

Élményfestések - hozzáértéssel és szeretettel

Ha hallasz belül egy hangot, ami azt súgja: "nem tudsz festeni!", akkor okvetlenül állj neki festeni, és a hang elnémul.

(Vincent Van Gogh ) 

Jelentkezés a festésekre


Válaszd ki az események közül azt a képet, amit szívesen megfestenél, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot. Jelentkezésed a küldés gomb megnyomásával lesz érvényes. Miután lefoglaltad a helyedet, pár órán belül egy visszaigazolást kapsz tőlünk az e-mail címedre.

Érkezés

Amennyiben 10 perccel a festés program előtt érkezel, tudsz egy kicsit beszélgetni és ráhangolódni a kreatív alkotásra. Lehetőséget biztosítunk átöltözésre is.

Eszközök

Csak a kreatív énedet kell magaddal hoznod, az élményhez minden mást mi biztosítunk. A kiválasztott helyhez tartozik festőállvány, üres vászon (50x40 cm-es, fakeretre feszítve), ecsetek, festék, kötény, azaz minden, amire csak szükséged lesz az alkotáshoz és a kikapcsolódáshoz.

Fizetés

Egy élményfestés alkalom ára 11.000 Ft/fő, amelyet készpénzben tudsz kiegyenlíteni a foglalkozás előtt legalább két nappal, vagy előre utalással. 

Az ár egy foglalkozást fedez, ennek hossza kb. 3 óra, ami alatt egy festményt festünk meg. 

Vannak 2 órás foglalkozások is kisebb (azaz 30x40 cm-es) vászonra leginkább gyerekeknek, melynek ár 9.000 Ft/fő

Az eseményeknél a képek alatt feltüntetésre kerül az adott foglalkozás díja.


Lemondás

Az esemény időpontja előtt 48 órával (2 nappal) jelezni kell a festegesstimivel@gmail.com e-mail címre küldött, egy "Lemondás" tárgyú levélben, hogy nem tudsz részt venni a festésen. Az e-mailben egyértelművé kell tenni, hogy ki mondja le az eseményt és melyik eseményről van szó. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon) történő lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Ha a Jelentkező a fentiek szerint jelezte, hogy nem tud részt venni az Eseményen, amelyre eredetileg a jegyét vásárolta, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét.

Ha Felhasználó az Esemény kezdéséig nem jelzi lemondási szándékát, úgy a befizetett összeg nem érvényesíthető másik festésre sem.

Ha Felhasználó az Esemény kezdőpontja előtt 48 órán belül jelzi lemondási szándékát, és előre fizetett, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program a következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét, ahol a befizetett összeg 80%-át tudjuk beszámítani!

Ha a Jelentkező előre nem fizetette ki a jegyet és az esemény kezdőpontja előtt 24 órával nem jelzi lemondási szándékát, a Felhasználó köteles a Festőest árát 5 napon belül banki átutalással kiegyenlíteni.

Amennyiben az esemény elmarad, a befizetett díj visszajár vagy az adott összegnek megfelelő eseményre vagy élményfestésre felhasználható ajándékutalványra beváltható.

Egyéb esetekben a befizetett összeg visszafizetésére nincs lehetőség!

Lemondás

Az esemény időpontja előtt 72 órával (3 nappal) jelezni kell festegesstimivel@gmail.com e-mail címre küldött, egy "Lemondás" tárgyú levélben, hogy nem tudsz részt venni a festésen. Az e-mailben egyértelművé kell tenni, hogy ki mondja le az eseményt és melyik eseményről van szó. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon) történő lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Ha Felhasználó fentiek szerint jelezte, hogy nem tud részt venni az Eseményen, amelyre eredetileg a jegyét vásárolta, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét.

A Lemondás feltételeinek be nem tartása esetén a Felhasználó által befizetett összeget a Szervező nem köteles visszatéríteni.

Ha Felhasználó az Esemény kezdőpontja előtt 72 órával nem jelzi lemondási szándékát, úgy azt nem áll módunkban elfogadni.

Ha Felhasználó az Esemény kezdőpontja előtt 72 órán belül jelzi lemondási szándékát, amennyiben Felhasználó előre fizetett, úgy kap egy kuponkódot, mellyel a férőhelyek függvényében az adott Program a következő 60 napban tartott egy Eseményére érvényesítheti a jegyét 25%-os felár kifizetésével!

Ha a Jelentkező előre nem fizetette ki a jegyet és az esemény kezdőpontja előtt 24 órával nem jelzi lemondási szándékát, úgy azt nem áll módunkban elfogadni, és Felhasználó köteles a Festőest árát 5 napon belül banki átutalással kiegyenlíteni. 

 

Festegess és térj haza egy remekművel!
Csapattagok:

Sturcz Georgina

Sturcz Lászlóné

Sturcz Tímea


Élményfestések

Rólunk mondták

Rendkívül jól éreztem magam! Köszönöm szépen!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Szuper kedves, családias hangulat, segítőkész csapat, akik mindenki festményére úgy tekintenek, mint a legfontosabb műalkotásra!! Biztos, hogy visszatérek ide...

Kedves emberek, művészet, szabadság, és kreatívkodás. Csak ajánlani tudom.

Azt hiszem valami elkezdődött számomra, egy új fejezet, egy új hobbi. Nagyon élveztem a festést, és már készülök a következőre.

Ajánlom mindenkinek ezt a csodás helyet. Kellemes hangulat, jó zene, profi csapat, mindenkiből kihozzák a bennünk szunnyadó tehetséget.

Ha azt mondom, hogy minden héten mennék, ezzel mindent elmondtam?

Úgy látom csak ismételni tudnám az előttem szólókat... Ugyanis fantasztikus élmény ami után megmarad egy általunk készített festmény... Kellemes környezetben, kedves és profi csapat. Csak ajánlani tudom! Alig várom már a következőt!

Meglepetés volt es nagyon szerettem. A festés nagyon jó volt és könnyű. 

...