Mit festettél/rajzoltál a nyáron? Küldd be és nyerj!

2021.09.29
A beküldési határidő lezárult! 

Köszönjük a nagyszerű alkotásokat és gratulálunk mindenkinek!

A megküldött képeket rendszereztük, melyek a Festegess Timivel Facebook oldalára kerültek feltöltésre 2021. 11. 02. napján, és onnantól lehet szavazni ‘like-okkal’ az alkotásokra 2021.11.15. éjfélig (azaz, hétfőn 24:00 óráig) !

Nyeremènyek, részletek:  

Az otthon eltöltött idő, a nyári szünet és az ősz eleje nem telhet el festegetés, rajzolás nélkül, ugye? Reméljük, nálatok is sok szép színes festmény vagy rajz született és a gyerekek egyedül, vagy veletek együtt is alkottak vagy fognak alkotni. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen rajzok és festmények születtek vagy születnek, ezért arra gondoltunk, hogy készítünk belőlük egy online kiállítást. Szeretnénk, ha elküldenétek nekünk ezen időszak legszebb alkotásait, a nektek kedves képeket, amikre büszkék vagytok és szívesen megmutatnátok másoknak is. Ez lehet ceruza rajz, temperával, zsírkrétával, pasztellkrétával vagy festékkel készült alkotás, festmény, bármilyen eszközzel és felületre is készült, nem számít. 

A kreativitás a fontos, mi mindennek örülünk!

Az összegyűlt képekből online kiállítást rendezünk a Festegess Timivel Facebook oldalán, de ez még nem minden!

Nyerj a festményeddel/rajzoddal!

És hogy legyen motiváció is, a beküldött képekkel nyerni is tudtok! A beküldési határidő (2021. október 27.) után a Facebook oldalunkon lehet majd szavazni az alkotásokra, a három díjazott a három legtöbb lájkot 'beszedő' kép lesz.

És mivel az alkotás nem csak a gyerekek kiváltsága, kicsik és nagyok képeit is várjuk. Két kategóriát indítunk: gyerekek és felnőttek külön indulnak, ezért kérjük, hogy a beküldésnél jelezd, hány éves volt a kép készítője.

A nyeremények

➡️ A fődíjunk mindkét kategóriában egy otthoni teljes 'Festegess Timivel' élményfestő szett melynek tartalma: egy kiválasztott festmény teljes elkészítését segítő online oktató videó, előrajzolt festővászon (gyerek-30x40 cm-es, felnőtt-40x50 cm-es), 3 db-os ecsetkészlet, festékek a szükséges színekkel és mennyiségben, referenciakép, leírás hasznos tanácsokkal, valamint egy asztali 'karton' festőállvány, melynek összértéke 13.500/15.000 HUF.

➡️ A felnőtt és a gyerek kategória második helyezettjei egy-egy festőkészletet nyerhetnek (tartalma: 1 db 30×40 cm-es festővászon, 12 színű (12x12 ml) akril festék készlet, 3 db-os ecsetkészlet, asztali 'karton' festőállvány), melynek értéke: 12.500 HUF. 

➡️ A harmadik helyezettek pedig egy-egy alkotóműhelyünkben felhasználható élményfestés kupont nyernek (mely gyerekkategóriában egy 2 órás festésre és 30x40 cm vászonra, felnőttkategóriában pedig egy 3 órás festésre és 40x50 cm-es vászonra használható fel), melyeknek értéke 8.000/10.000 HUF.Az alkotásokat a

festegesstimivel@gmail.com

címre várjuk, lehetőleg jó minőségben és a tárgy mezőben kérjük megjelölni, hogy "festménypályázat".

Mindenki csak egy képpel jelentkezhet! 

A levélben ne felejtsétek el megadni a rajzoló (vagy a beküldő) nevét és az alkotó életkorát, valamint a kép címét.

Beküldési határidő: 2021.10.27. 

Várjuk a képeket!

'Festegess Timivel' csapata
 


Kérdés esetén keress minket nyugodtan:

.

Festegess Timivel / Élményfestő Stúdió és Művészeti Galéria

8000 Székesfehérvár, Táncsics Mihály utca 5.


+36-30-222-5553

festegesstimivel@gmail.com

Kövess minket a Facebookon, kedvelj az Instagramon (kattints):

Facebook: Festegess_Timivel>>https://www.facebook.com/festegess/ 

Messenger