Mit rajzoltál/festettél otthon a karantén ideje alatt? Küldd be és nyerj!

2020.04.09


Egy hosszú otthon eltöltött idő, a karantén és a tavaszi szünet nem telhet el festegetés, rajzolás nélkül, ugye? Reméljük, nálatok is sok szép színes rajz, vagy festmény született és a gyerekek egyedül, vagy veletek együtt is alkottak vagy fognak alkotni. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen rajzok és festmények születtek vagy születnek, ezért arra gondoltunk, hogy készítünk belőlük egy online kiállítást. Szeretnénk, ha elküldenétek nekünk ezen időszak legszebb alkotásait, a nektek kedves képeket, amikre büszkék vagytok és szívesen megmutatnátok másoknak is. Ez lehet ceruza rajz, temperával, zsírkrétával, pasztelkrétával vagy festékkel készült alkotás, festmény, bármilyen eszközzel és felületre is készült, nem számít. A kreativitás a fontos, mi mindennek örülünk!

Az összegyűlt képekből online kiállítást rendezünk a Festegess Timivel Facebook oldalán, de ez még nem minden!

Nyerj a rajzoddal!

És hogy legyen motiváció is, a beküldött képekkel nyerni is tudtok! A beküldési határidő után a Facebook oldalunkon lehet majd szavazni az alkotásokra, a három díjazott a három legtöbb lájkot 'beszedő' kép lesz.

És mivel az alkotás nem csak a gyerekek kiváltsága, kicsik és nagyok képeit is várjuk. Két kategóriát indítunk: gyerekek és felnőttek külön indulnak, ezért kérjük, hogy a beküldésnél jelezd, hány éves volt a kép készítője.

A nyeremények

A fődíjunk mindkét kategóriában egy otthoni teljes 'Festegess Timivel' élményfestő szett asztali festőállvánnyal, plussz még egy 50x40 cm-es vászonnal, melynek összértéke 20.200 HUF.

A felnőtt és a gyerek kategória második helyezettjei egy-egy festőkészletet nyerhetnek (tartalma: 1 db 40×50 cm-es festővászon, 12 színű (12x12 ml) akril festék készlet, 3 db-os ecsetkészlet, 1 db asztali állvány), melynek értéke: 16.000 HUF. A harmadik helyezettek pedig egy bármelyik festésünkre felhasználható élményfestés kupont nyernek, melynek értéke 9.999 HUF.

A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció


A képeket a

festegesstimivel@gmail.com

címre várjuk, lehetőleg jó minőségben és a tárgy mezőben kérjük megjelölni, hogy "rajz/festménypályázat".

Mindenki csak egy képpel jelentkezhet! 

A levélben ne felejtsétek el megadni a rajzoló (vagy a beküldő) nevét és az alkotó életkorát, valamint a kép címét.

Beküldési határidő: 2020.05.01.

Várjuk a képeket!

'Festegess Timivel' csapata

Otthoni élményfestős készlet