Lezárult a festménypályázat, itt vannak a nyertesek! 

2020.05.21

A 'karantén' ideje alatt pályázatot hirdettünk, mert kíváncsiak voltunk rá, hogy miket alkottatok az otthon eltöltött idő alatt. Két kategóriát indítottunk, felnőtt és gyerek, mivel az alkotás mindenki számára öröm. Boldogan láttuk, hogy rengeteg és nagyon szép, egyedi kép érkezett.
Különböző technikákkal, változatos stílusban készült rajzokat, festményeket küldtetek, melyeken látszódott a lelkesedés és az alkotás öröme. 
Fessetek, festegessetek, rajzoljatok továbbra is sokat, próbáljatok ki új technikákat, és ha kedvet kaptatok hozzá, próbáljátok ki magatokat igazi vászon előtt is. Kisebbeknek és nagyobbaknak is rendezünk élményfestéseket, festőtáborokat, gyertek el hozzánk, próbáljátok ki, milyen is a 'Festegess Timivel' élményfestés! Az aktuális eseményeinket, festéseinket itt a weboldalunkon és a facebook oldalunkon is megtaláljátok.


A pályázat győztesei és a nyeremények:


A fődíjunk mindkét kategóriában egy otthoni teljes 'Festegess Timivel' élményfestő szett asztali festőállvánnyal, plussz még egy 50x40 cm-es vászonnal, melynek összértéke 20.200 HUF.

A felnőtt és a gyerek kategória második helyezettjei egy-egy festőkészletet nyerhetnek (tartalma: 1 db 40×50 cm-es festővászon, 12 színű akril (12x12 ml) festék készlet, 3 db-os ecsetkészlet, 1 db asztali állvány), melynek értéke: 16.000 HUF. 

A harmadik helyezettek pedig egy bármelyik festésünkre felhasználható élményfestés kupont nyernek, melynek értéke 9.999 HUF.

A szavazás május 11-től május 19-én éjfélig tartott, a három legtöbb like-ot kapó képet díjazzuk. (Az ezután érkező like-okat nem számoltuk.) A fődíjunk mindkét kategóriában 
És akkor most lássuk a győztes képeket.

Gyerek kategória

I. helyezett: Sógor Panna (12 éves) - Nyírfa


II. helyezett: Molnár Petra (11 éves) - Madár virágokkal

III. helyezett: Bálint Boglárka (10 éves) - Pillangók az ágon


Felnőtt kategória


I. helyezett: Kiss Zsuzsanna - Nyuszi-puszi

II. helyezett: Dudok Zsanett - Kéthold 

III. helyezett: Klock Virág - Lány koszorúval


A nyeremények hivatalos átadása 2020. május 29-én (pénteken) 16 órakor lesz a Székesfehérvár, Táncsics Mihály utca 5. szám alatt levő, Festegess Timivel Élményfestő Stúdióban. 

Várunk sok szeretettel!


Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek, mindenkinek köszönjük a szavazatokat, fessetek, festegessetek továbbra is sokat és kövessétek a facebook és instagram oldalunkat, mert hamarosan újabb játékkal és szuper nyereményekkel jelentkezünk!


'Festegess Timivel' csapata

PÁLYÁZAT  Otthoni élményfestő szettek - festős videók

.

Események, élményfestések

.

.