Lezárult a festménypályázat, itt vannak a nyertesek! 

2021.11.16

A 'nyári szünet' ideje alatt pályázatot hirdettünk, mert kíváncsiak voltunk rá, hogy miket alkottatok a szabadságon eltöltött idő alatt. Két kategóriát indítottunk, felnőtt és gyerek, mivel az alkotás mindenki számára öröm. Boldogan láttuk, hogy rengeteg és nagyon szép, egyedi kép érkezett.
Különböző technikákkal, változatos stílusban készült rajzokat, festményeket küldtetek, melyeken látszódott a lelkesedés és az alkotás öröme. 
Fessetek, festegessetek, rajzoljatok továbbra is sokat, próbáljatok ki új technikákat, és ha kedvet kaptatok hozzá, próbáljátok ki magatokat igazi vászon előtt is. Kisebbeknek és nagyobbaknak is rendezünk élményfestéseket, festőtáborokat, gyertek el hozzánk, próbáljátok ki, milyen is a 'Festegess Timivel' élményfestés! Az aktuális eseményeinket, festéseinket itt a weboldalunkon és a facebook oldalunkon is megtaláljátok.


A pályázat győztesei és a nyeremények:

Nyeremények


➡️ A fődíjunk mindkét kategóriában egy otthoni teljes 'Festegess Timivel' élményfestő szett melynek tartalma: egy kiválasztott festmény teljes elkészítését segítő online oktató videó, előrajzolt festővászon (gyerek-30x40 cm-es, felnőtt-40x50 cm-es), 3 db-os ecsetkészlet, festékek a szükséges színekkel és mennyiségben, referenciakép, leírás hasznos tanácsokkal, valamint egy asztali 'karton' festőállvány, melynek összértéke 13.500/15.000 HUF.

➡️ A felnőtt és a gyerek kategória második helyezettjei egy-egy festőkészletet nyerhetnek (tartalma: 1 db 30×40 cm-es festővászon, 12 színű (12x12 ml) akril festék készlet, 3 db-os ecsetkészlet, asztali 'karton' festőállvány), melynek értéke: 12.500 HUF.

➡️ A harmadik helyezettek pedig egy-egy alkotóműhelyünkben felhasználható élményfestés kupont nyernek (mely gyerekkategóriában egy 2 órás festésre és 30x40 cm vászonra, felnőttkategóriában pedig egy 3 órás festésre és 40x50 cm-es vászonra használható fel), melyeknek értéke 8.000/10.000 HUF.


A szavazás november 15-én éjfélig (24:00 óráig) tartott, a három legtöbb like-ot kapó képet díjazzuk. (Az ezután érkező like-okat nem számoltuk.) 


És akkor most lássuk a győztes képeket.

Felnőtt kategória

I. helyezett: Tőke Hedvig - Anya gyermekével (511 szavazattal)


II. helyezett: Berkes Liliána - Bölcsödei örök naptár /fa alapra festve/ (510 szavazattal)

III. helyezett: Rupp Noémi Otília - Nőiség (412 szavazattal)


Gyerek kategória


I. helyezett: Mayer Gabriella rajza /11 éves/ (1000 feletti szavazattal)

II. helyezett: Antal-Hugert Zoé - Nyararlás /8 éves/ (930 szavazattal)

III. helyezett: Novák Noel - Zsiráf /6 éves/ (595 szavazattal)


A nyeremények hivatalos átadása 2021. december 05-én (vasárnap) 14:00 órakor lesz a Székesfehérvár, Táncsics Mihály utca 5. szám alatt levő, Festegess Timivel Élményfestő Stúdióban. 

Várunk sok szeretettel!


Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek, mindenkinek köszönjük a szavazatokat, fessetek, festegessetek továbbra is sokat és kövessétek a facebook és instagram oldalunkat, mert hamarosan újabb játékkal és szuper nyereményekkel jelentkezünk!


Üdvözlettel:

'Festegess Timivel' csapata

PÁLYÁZAT  Otthoni élményfestő szettek - festős videók

.

Események, élményfestések

.

.